Sarde enpresaren eskutik afalduko dugu. Honako menua egongo da dastatzeko:
Hasierakok:
Izokin-tartarra
Entsalada fruitu lehor eta aranetako ozpinekin
Txipiroien eta ganben rabiolia, zigala-kremarekin
1 . platera: (*)
Bakailaoa labean, onddoak, baratxuri freskoak eta kokotxak pil pil erara
2.Platera:
Chateaubriand azpizuna patata-krematsuarekin eta pikillo karamelizatuekin. Portoko saltsa aparte
Postrea:
Torrija karamelatua hurritz helatuarekin eta Txokolate saltsarekin
- Ardoa, ura eta freskagarriak - Kafea edo infusioa
- Kopa edo konbinatua
- Menu honen prezioa 65€koa izango da.
- Danborradako "kit"-arekin, makiltxoak, kapela,.....
(*) Angulak nahi dituenak Zuzendaritza Taldearekin harremanetan jarri beharko da eta nola egin ahalko den adieraziko zaio.