Sarde enpresaren eskutik afalduko dugu. Honako menua egongo da dastatzeko:

Hasierakok:

Izokin-tartarra

Entsalada fruitu lehor eta aranetako ozpinekin

Txipiroien eta ganben rabiolia, zigala-kremarekin

 

1 . platera: (*)

Bakailaoa labean, onddoak, baratxuri freskoak eta kokotxak pil pil erara

 

2.Platera:

Chateaubriand azpizuna patata-krematsuarekin eta pikillo karamelizatuekin. Portoko saltsa aparte

 

Postrea:

Torrija karamelatua hurritz helatuarekin eta Txokolate saltsarekin

 

- Ardoa, ura eta freskagarriak - Kafea edo infusioa

- Kopa edo konbinatua

- Menu honen prezioa 65€koa izango da.

 

- Danborradako "kit"-arekin, makiltxoak, kapela,.....

(*) Angulak nahi dituenak Zuzendaritza Taldearekin harremanetan jarri beharko da eta nola egin ahalko den adieraziko zaio.