San Sebastian bezperako menuak

Euskal Billeran, San Sebastian bezperan, historian zehar zerbitzatu diren menu ezberdinak aurkezten dizkizuegu, garaien bilakaeraren adibide garbia da.

  • Keztatutako izokin-takoak oliva oliorakin
  • Bogavantezko velouté eta bere haragia Armagñac-az salteatua
  • Legatz erdigunea, saltsa berde arinaeta, berberetxoekin, berduratxoen kurrskatu gainean
  •  Baby (*)
  • Azpizuna plantxan, pikillo labekatuekin eta patatekin okin erara
  • Torrija karamelatua krema ingelesarekin eta teila gaineko izozkiarekin
  • Ardo beltz Fernandez Pierola Errioxa jatorri-deitura - Araba
  • Ardo Txuria Fernández Pierola Cyatho
  • Jatorrizko deitura Rueda verdejo barietatea
  • Urak eta freskagarriak …
  • Kafea edo infusioa
  • Llopart Bru Nature Erreserba
  • Kopa edo konbinatua
  • Danborrada-kita, zotz, txanoa …

(*) Aukeran Angulak aurretiko enkarguaren eta Merkatuko presioaen arabera

Prezioa 65 €

  • Urdaiazpiko iberikoa
  • Bogavantezko velouté eta bere haragia Armagñac-az salteatua
  • Legatz erdigunea, saltsa berde arinaeta, berberetxoekin, berduratxoen kurrskatu gainean
  •  Baby (*)
  • Azpizuna plantxan, pikillo labekatuekin eta patatekin okin erara
  • Torrija karamelatua krema ingelesarekin eta teila gaineko izozkiarekin
  • Ardo beltz Fernandez Pierola Errioxa jatorri-deitura - Araba
  • Ardo Txuria Fernández Pierola Cyatho
  • Jatorrizko deitura Rueda verdejo barietatea
  • Urak eta freskagarriak …
  • Kafea edo infusioa
  • Llopart Bru Nature Erreserba
  • Kopa edo konbinatua
  • Danborrada-kita, zotz, txanoa …

(*) Aukeran Angulak aurretiko enkarguaren eta Merkatuko presioaen arabera

Prezioa 65 €

 

1. Menua

  • Urdaiazpiko iberikoa
  • Zigalita-krema Armagñac-erara
  • Kantauriko legatz solomoak saltsa berdean txirlekin eta kokotxekin
  • Txahalaren gorentasunak oportora, krema parmenttierearekin
  • Krema eta almendrazko etxeko milaorria mermelada estardura eta teila gaineko izozzozkiarekin, mermelda estalduarekin.
  • Ardoak, urak, freskagarriak
  • Kafea edo infusioa
  • Kopa edo konbinatua

Prezioa: 65 €

Menua 2

  • Urdaiazpiko iberikoa
  • Zigalita-krema Armagñac-erara
  • Angulak
  • Txahalaren gorentasunak oportora, krema parmenttierearekin
  • Krema eta almendrazko etxeko milaorria mermelada estardura eta teila gaineko izozzozkiarekin, mermelda estalduarekin.
  • Ardoak, urak, freskagarriak
  • Kafea edo infusioa
  • Kopa edo konbinatua
  • Danborrada-kita, zotz, txanoa eta abar barne.

Prezioa: 125 €

1. Menua

  • Aperitiboa
  • Zainzuriak: 2 gordin 3 saltsekin eta beste bi antxoa eta tomatearekin beteta
  • Haragi salda bere goarnizioarekin Xerez usainean
  • Legatza tournedó (Suquet txirlekin)
  • Azpizuna erromero saltsarekin eta hautsitako patatarekin
  • Prepostrea: sorbetea
  • Postrea: tarta
  • Ura freskagarriak ardoak
  • Kafea
  • Kopa edo konbinatua

Prezioa: 65 €

2. Menua: (angulekin)

  • Aperitiboa
  • Esparragoak: 2 gordin, 3 saltsarekin, eta antxoarekin eta tomatearekin betetako 2
  • Haragi salda bere goarnizioarekin Xerez usainean
  • Angulak
  • Azpizuna erromero saltsarekin eta hautsitako patatarekin
  • Prepostrea: sorbetea
  • Postrea: tarta
  • Ura freskagarriak ardoak
  • Kafea
  • Kopa edo konbinatua

Prezioa: 125 €

Danborrada-kita, zotz, txanoa …

1. Menua

  • Ezusteko aperitiboa
  • Bakailao eta laranja entsalada
  • Kontsomea
  • Angulak
  • Azpizuna
  • Tarta

Prezioa: 125 €

 

2. Menua

  • Ezusteko aperitiboa
  • Bakailatu eta laranjazko entsalada
  • Txangurrozko kaneloiak
  • Azpizuna
  • Tarta

Prezioa: 60 €

1. Menua:

  • Hainbat sarrera
  • Salda
  • Angulak
  • Azpizuna eta patata pure trufatuarekin
  • Tarta
  • Prezioa: 120 €

 

2. Menua:

  • Hainbat sarrera
  • Salda
  • Zapoa Euskal Billera saltsarekin
  • Azpizuna patata pure trufatuarekin eta tarta

Prezioa: 60 €

Bogabantea zapoagatik aldatzen da

Prezioa: 110 € angulekin eta 55 € zapoarekin

Bi aukera daude: Angulak edo Bogabantea.

 

2011ko prezioa: 110 € Angulekin, 55 € Bogabantearekin.

2010eko prezioa: 100 € ngulekin, 55 € Bogabantearekin.

2009ko prezioa: 110 € Angulekin, 65 € Bogabantearekin.

2008ko prezioa: 110 € Angulekin, 70 € Bogabantearekin.

2007ko prezioa: 110 € Angulekin, 70 € Bogabantearekin.